Logo
  • Nieuws
  • 17 juni 2015

Zo snel gaat dat... Internetgebruik

Wist u dat tussen 2005 en 2014 het percentage personen dat dagelijks op internet zit is gestegen van 68 naar 90 procent? En dat tien jaar geleden nog niet eens de helf internet gebruikte om de krant te lezen? Zo snel gaan die dingen dus en het einde is nog niet in zicht.

Beeld Zo snel gaat dat... Internetgebruik

Ondertussen gaat de digitalisering verder en zullen door robotisering allerlei banen en werkzaamheden binnenkort niet eens meer bestaan. Wat doet dat voor uw personele bezetting en voor de inrichting van de werkomgeving? Toekomstmuziek? Kunt u dit net als ooit bij mobieltjes afdoen als 'een hype'? Vergis u niet, marktpartijen ontwikkelen nu al concepten die uw beslissingen over mensen en middelen onhoudbaar kunnen maken.

Daar moet u nu al beleid op maken en dus moet u weten wat er op u afkomt. Waar moet u op voorsorteren en waar kan u niet omheen? Het event Tomorrow@work op 10 november in Media Plaza in Utrecht scheidt voor u het kaf van het koren. Bekijk voor meer informatie onderstaande video en meld u aan!

Video van Tomorrow at work final

Producttips

Volg HR Praktijk

Word gratis lid en ontvang op dinsdag en donderdag het laatste HR-nieuws in uw mailbox! Én als lid krijgt u ook toegang tot exclusieve online artikelen.