Logo
  • Nieuws
  • 29 juli 2015

Wie verdient de Winning Workplace Award?

De zes halvefinalisten van de Winning Workplace Award zijn bekend! Deze halvefinalisten zijn geselecteerd door de vakkundige jury. De drie finalisten worden bepaald door de online stemronde. Wie verdient de Winning Workplace Award? Breng uw stem uit.

De stemronde is geopend tot en met 31 augustus. De Winning Workplace Award is een tweejaarlijkse prijs. De award wordt door JLL uitgereikt aan de kantoorgebruiker die op de meest vooruitstrevende en innovatieve manier invulling geeft aan ontwikkelingen op de kantoorgebruikersmarkt.

Zes halve finalisten Winning Workplace Award
 

1. De Rotterdam/ Gemeente Rotterdam
Het concept van De Rotterdam/Gemeente Rotterdam als verticale stad is doorgezet in het huisvestingsconcept van de gemeente Rotterdam. Een stad in een stad met drie transparante torens, op een voetstuk van restaurants, het Nhow hotel en prachtige entrees.

2. Dimence
Westerdok: mensgerichte zorg en een gezonde organisatie in een helende omgevingOp de stemronde: Westerdok: mensgerichte zorg en een gezonde organisatie in een helende omgeving middenin de samenleving van Almelo. Wij geloven dat je aan de zorg bouwt met mensen, niet met stenen. Daarom hebben we met Westerdok een ‘thuis’ willen creëren.

3. TenneT
Het Mariëndaal Centre of Excellence (MCE), een toekomstbestendige en duurzame werkomgeving voor TenneT!

4. Uber
Eat, Sleep, Collaborate, Chill, Work, Dry-Clean, Game, Ping-Pong, Gym, Shower, Nap, Massage, Snack, Lounge, Repeat… Feel productive & at home in Uber’s Winning Workplace!

5. Deloitte
De verbinding en betrokkenheid van medewerkers met de kernwaarden van Deloitte komen samen in 'the most sustainable office of the world' The Edge!

6. Triple Double
Triple Double is initiatiefnemer, kwartiermaker en conceptbewaker van SX en uiteraard ook zelf gevestigd in de glasfabriek van de Eindhovense multinational op het bruisende Strijp S.

Producttips

Volg HR Praktijk

Word gratis lid en ontvang op dinsdag en donderdag het laatste HR-nieuws in uw mailbox! Én als lid krijgt u ook toegang tot exclusieve online artikelen.