Logo
  • Nieuws
  • 24 augustus 2012
  • Mariel Hovemann

Ziggo live met tijdelijke inhuur-module van Peoplexs

Doordat werkzaamheden steeds meer een projectmatig karakter hebben en er meer behoefte is aan tijdelijke medewerkers werken veel organisaties tegenwoordig met een flexibele schil. Zo ook Ziggo. Om grip te krijgen op dit proces heeft het bedrijf gekozen voor de tijdelijke inhuur-module van Peoplexs.

Beeld Ziggo live met tijdelijke inhuur-module van Peoplexs

Via de tijdelijke inhuur-oplossing worden leveranciers direct betrokken bij het wervingsproces en is er directe communicatie mogelijk over onder andere leveringsvoorwaarden, tarieven en contracten aldus Peoplexs. Leveranciers kunnen kandidaten direct aanbieden via het systeem. Daarbij wordt ook de inhurend manager betrokken. Managers kunnen nieuwe personeelsaanvragen doen via het systeem en zijn in staat om contracten en daarop volgende verlengingen zelfstandig te verwerken. De rapportagemodule biedt inzicht in alle facetten van het inhuurproces. Hierbij kun je denken aan het aantal tijdelijke contacten, de omvang van de flexibele schil, het verloop van tarieven, de looptijd van contracten.

 

 

Producttips

Volg HR Praktijk

Word gratis lid en ontvang op dinsdag en donderdag het laatste HR-nieuws in uw mailbox! Én als lid krijgt u ook toegang tot exclusieve online artikelen.