Logo
  • Nieuws
  • 4 november 2008
  • Mariel Hovemann

Nieuw: HRpraktijkgids.nl, de grootste HR-adressengids van Nederland

Op zoek naar een uitzendbureau in de buurt of wilt u juridisch advies inwinnen? De HRpraktijk Gids biedt u online toegang tot meer dan 45.000 aanbieders van HR-diensten en -producten. Deze nieuwste loot aan de stam van HRpraktijk is daarmee de meest complete online adressengids van HR-dienstverleners.

Beeld Nieuw: HRpraktijkgids.nl, de grootste HR-adressengids van Nederland

De gids voorziet als enige aanbieder in Nederland in een compleet overzicht van professionele aanbieders van HR-diensten en -producten. Zoeken gaat gemakkelijk en snel en de gids is altijd actueel. U kunt zoeken op trefwoord, (bedrijfs)naam of per rubriek. Door de koppeling met Google Maps kunt u bovendien direct zien waar de dienstverlener precies gevestigd is.

 

Staat uw bedrijf al vermeld?

Ook als u zelf een dienst of product wilt aanbieden aan niet minder dan een half miljoen(!) HR-professionals, bent u bij de HRpraktijkgids.nl aan het juiste adres. Naast een standaard vermelding heeft u namelijk de mogelijkheid om extra op te vallen door plaatsing van een logo, webadres en hogere ranking in de zoekresultaten. 

 

Zoekt u een dienst of heeft u een dienst aan te bieden? Ga dan naar www.hrpraktijkgids.nl

Producttips

Volg HR Praktijk

Word gratis lid en ontvang op dinsdag en donderdag het laatste HR-nieuws in uw mailbox! Én als lid krijgt u ook toegang tot exclusieve online artikelen.