Logo
  • Nieuws
  • 12 november 2014
  • Bron: JLL

Heeft u een Winning Workplace?

Dinsdag 11 november lanceerde JLL de derde editie van de Winning Workplace Award tijdens het event ‘The Great Workplace to be’ van HR Praktijk en FMM. JLL reikt elke twee jaar de Winning Workplace Award uit aan kantoorgebruikers die vooruitstrevend en innovatief zijn op het gebied van nieuwe huisvestingstrends.

Van de drie genomineerden - Makro, Essent en Eneco - ging Essent er vorig jaar uiteindelijk met de prijs vandoor. Uit de inschrijvers selecteert de jury in het voorjaar van 2015 zes kandidaten die doorgaan naar een stemronde op internet. Na afloop van deze stemronde gaan er drie kandidaten door naar de finale. De finalisten worden bezocht door de jury die dan zal spreken met het ‘winning workplace team’ van de betreffende organisatie over de aanpak en de kritische succesfactoren. Op basis van het daaropvolgende juryoordeel wordt de winnaar van 2015 bekendgemaakt.

Bijdrage workplace aan organisatiedoelstellingen

Eelco Hoet, director Tenant Representation van JLL zegt over de prijs: “Winning Workplaces spelen in op de groeiende vraag van organisaties naar hoogwaardige, efficiënte en flexibele werkomgevingen die de bedrijfsprocessen en de medewerkers van organisaties maximaal ondersteunen. In de derde editie van de Winning Workplace Award wordt specifiek beoordeeld hoe huisvesting en de fysieke werkplek concreet bijdraagt aan de doelstellingen van de organisatie."

Ook ú kunt meedoen aan deze award door u aan te melden via www.winningworkplace.nl

Producttips

Volg HR Praktijk

Word gratis lid en ontvang op dinsdag en donderdag het laatste HR-nieuws in uw mailbox! Én als lid krijgt u ook toegang tot exclusieve online artikelen.