Logo
  • Nieuws
  • 12 augustus 2015

Wie heeft het beste HR-beleid van Nederland?

Al meer dan een decennium gaat de HR Proffie jury jaarlijks op zoek naar het beste HR-beleid in Nederland. Eerdere winnaars zijn onder meer Pon, FrieslandCampina, Hero, Scania en A.S. Watson. Wilt u zich met uw HR-beleid aansluiten bij deze illustere rij van winnaars, meld u dan aan als deelnemer voor de HR Proffie 2015.

Beeld Wie heeft het beste HR-beleid van Nederland?

De HR Proffie Beleidsprijs beloont die organisatie die heeft laten zien HR-beleid in de volle breedte en op een strategische manier in te zetten. En dit op een overtuigende, geïntegreerde en succesvolle wijze. Als winnaar kunt u zich met recht profileren als de organisatie met het beste track record op het terrein van personeelsmanagement. Bovendien is de feestelijke uitreiking in november een netwerkevenement, waar HR-professionals elkaar kunnen ontmoeten en met elkaar kunnen sparren.

Jurering en meedoen

De organisatie van deze prijs is in handen van Berenschot, HR Strategie en NVP. De HR Proffie staat bekend om haar zorgvuldig jureringsproces en het hoge niveau van jureren. Belangrijk onderdeel daarbij zijn de bedrijfsbezoeken. 

Meedoen is eenvoudig. Het begint met het online aanmeldingsformulier in te vullen op de HR Proffie-site.

Producttips

Volg HR Praktijk

Word gratis lid en ontvang op dinsdag en donderdag het laatste HR-nieuws in uw mailbox! Én als lid krijgt u ook toegang tot exclusieve online artikelen.