Logo
  • Nieuws
  • 12 juli 2013

Nieuwe realiteit voor HR breekt aan

Na jaren van krimp en economische tegenwind is de BV Nederland blijvend veranderd. Organisaties - en daarmee HR - richten het vizier nu op de nieuwe realiteit. Wat zijn de gevolgen van de nieuw ontstane situatie? En wat betekent dit voor het HR-beleid van organisaties? Het HR Proffie event op 12 november schetst de contouren van toekomstbestendig HR-beleid.

Beeld Nieuwe realiteit voor HR breekt aan

Op deze inspirerende middag in de Veerensmederij in Amersfoort wordt onder meer de HR Proffie uitgereikt, de jaarlijkse prijs voor het beste HR-beleid van Nederland. Juryvoorzitter Lia Belilos meldt dat het niveau van inzendingen dit jaar wederom hoog is. ”Bedrijven moeten in de huidige omstandigheden echt een visie op HR hebben. En dat kan betekenen dat de oude modellen en ideeën aangescherpt of soms ingewisseld moeten worden,” aldus Belilos, Chief HR Officer bij KPN Group.

Tijdens het event zal keynote speaker Agnes Jongerius haar visie geven op de stormachtige ontwikkelingen op het gebied van de arbeidsmarkt en economie.

Hoe nu verder?

Daarnaast laat prof.dr. Jaap Paauwe zijn licht schijnen over de toegevoegde waarde van de HR-functie. Paauwe is hoogleraar organisatie en personeel en staat op de 15e plaats in de top 100 van meest invloedrijke internationale HR-denkers.

Het event toont verder best practices en een interactief debat met de genomineerden voor de HR Proffie 2013 onder leiding van middagvoorzitter Rens de Jong (o.m. bekend van BNR Nieuwsradio).

Meer informatie

De organisatie van de HR Proffie is in handen van Berenschot, HR Strategie, Tempo-Team en NVP. Wilt u dit bijzondere HR-event bijwonen? Dan kunt zich aanmelden via www.proffie.nl (kaarten kosten 125 euro excl.BTW).

Producttips

Volg HR Praktijk

Word gratis lid en ontvang op dinsdag en donderdag het laatste HR-nieuws in uw mailbox! Én als lid krijgt u ook toegang tot exclusieve online artikelen.