Logo
  • Nieuws
  • 28 april 2015
  • Hilal Dilmac
  • Bron: Natuur&Milieu

Doe als bedrijf mee met de Fiets naar je Werk Week

Van 18 tot 23 mei is de Fiets Naar je Werk Week. Deze week is het de bedoeling de auto, het ov en de scooter te laten staan en met z’n allen op de fiets naar het werk toe te gaan. Een initiatief van Stichting Natuur & Milieu. Als u zich laat sponsoren, door bijvoorbeeld uw werkgever, gaat de opbrengst naar tweedehands fietsen voor gezinnen in Nederland die onder de armoedegrens leven

Op die manier kunnen ook kinderen uit deze gezinnen op de fiets naar school. "Als kinderen er niet mee opgroeien, gaan ze later ook niet fietsen. Dat willen we voorkomen," aldus Olof van Gaag van Natuur & Milieu.

Iedereen op de fiets

Of je nu 5,10 of 15 km van je werk woont, het hele stuk of een deel fietst iedereen kan meedoen. Woon je dichtbij? Dan kun je misschien wel meerdere dagen de fiets pakken. Woon je wat verder? Vorm een groep met collega’s uit de buurt en maak er een uitje van. Goed voor de gezondheid, het humeur, het milieu en natuurlijk ook voor de portemonnee.

Maak het verschil en meld je aan!

 

Producttips

Volg HR Praktijk

Word gratis lid en ontvang op dinsdag en donderdag het laatste HR-nieuws in uw mailbox! Én als lid krijgt u ook toegang tot exclusieve online artikelen.