Logo
  • Nieuws
  • 16 juli 2014
  • Willem Dercksen

Nominaties Beste Werkgevers van Nederland bekend

De 100 organisaties die genomineerd zijn voor de Beste Werkgevers Awards 2014 zijn bekend. De nominaties zijn gebaseerd op het Beste Werkgeversonderzoek dat dit jaar voor de veertiende keer is uitgevoerd door Effectory en Intermediair.

Beeld Nominaties Beste Werkgevers van Nederland bekend

Aan het onderzoek hebben 366 organisaties deelgenomen. Inmiddels zijn de 100 hoogst gekwalificeerde organisaties bekendgemaakt in twee categorieën: meer dan 1.000 en minder dan 1.000 medewerkers. Voor elke categorie is er een top 50 van Beste Werkgevers. U vindt hier de complete lijst.

Methode

De positie van de organisaties op de ranglijst is gebaseerd op het oordeel van de eigen medewerkers: de Beste Werkgevers Score. Deze score bestaat uit een gemiddelde van de tevredenheid over de organisatie, de tevredenheid over de werkzaamheden, de trots op de organisatie en het achter de doelen staan, het bieden van ruimte en kansen om medewerkers optimaal te laten presteren en het tonen van waardering aan medewerkers voor hun prestaties.

Er zijn awards voor organisaties met de hoogste scores en awards voor bedrijven die het sterkst zijn gestegen ten opzichte van de meting van vorig jaar. De winnaars van de Beste Werkgevers Awards 2014 worden bekendgemaakt op dinsdag 7 oktober in het DeLaMar Theater in Amsterdam.

Producttips

Volg HR Praktijk

Word gratis lid en ontvang op dinsdag en donderdag het laatste HR-nieuws in uw mailbox! Én als lid krijgt u ook toegang tot exclusieve online artikelen.