Logo
  • Nieuws
  • 3 september 2015
  • Jesper van Wijk
  • Bron: Glassdoor

Werknemers NS en Heineken meest positief over arbeidsvoorwaarden

De Nederlandse Spoorwegen (NS) en Heineken hebben de beste arbeidsvoorwaarden volgens hun werknemers zo blijkt uit gegevens van vacature site Glassdoor.

Op de site kunnen Nederlandse werknemers hun waardering achterlaten over hun werkgever. Werknemers kunnen onder andere de arbeidsvoorwaarden beoordelen via een 5 puntenschaal.

Flexibele werktijden

De werknemers van de NS en Heineken beoordeelden hun werkgever beiden gemiddeld met een 4,4. Bij de NS zijn de werknemers vooral positief over de flexibele werktijden, terwijl de werknemers van Heineken vooral positief zijn over roostervrije uren die zij kunnen opnemen.

Andere bedrijven met een hoge beoordeling van hun werknemers zijn Philips Lighting met een 4,2 en Vodafone met een 4. De werknemers van Philips Lighting zijn vooral te spreken over de doorgroeimogelijkheden die het bedrijf biedt. Bij Vodafone zijn de werknemers positief over het fietsenplan dat het bedrijf aanbiedt en de flexibele werktijden.

Producttips

Volg HR Praktijk

Word gratis lid en ontvang op dinsdag en donderdag het laatste HR-nieuws in uw mailbox! Én als lid krijgt u ook toegang tot exclusieve online artikelen.